Welkom

Welkom op de website van HSV Ons Genoegen uit Balkbrug. De vereniging bestaat sinds 1937 en is opgericht met het doel om viswateren tegen een betaalbaar tarief beschikbaar te maken voor de mensen uit de regio. Het eerste water wat werd gehuurd was de Schansgracht in Balkbrug. Later zijn hier meerdere wateren bijgekomen waaronder De Belte, De Bosvijver en de wateren die behoren tot de Staphorster combinatie.

Het doel van deze website is om informatie te verlenen aan leden en mensen die willen gaan vissen op wateren binnen ons beheer. U kunt hierop adres gegevens, locatie van viswateren, agenda's en meer terugvinden.