Verslag bestuursvergadering 19-4-2017 !!bestuur gezocht !!

terug naar overzicht

Woensdag, 19 april 2017

Vanavond is er een bestuursvergadering geweest en hier zijn aantal punten besproken die we als bestuur direct met onze leden willen delen.

  • Twee bestuursleden stoppen na dit jaar;
  • We gaan voor de mensen die met jeugd werken een verklaring omtrent gedrag aanvragen via SVN;
  • Wat is de toekomst van de vereniging;


Bestuursleden die afscheid nemen

Vanavond hebben tijdens de vergadering twee van de zes bestuursleden aangegeven dat dit hun laatste jaar als bestuur is. Ze blijven wel beschikbaar als vrijwilliger maar zullen stoppen als bestuurder. Hierom nogmaals een oproep op de website voor bestuursleden. Ben jij bereid om ons team te versterken stuur dan een e-mail naar secretaris@hsvbalkbrug.nl.


VOG

Voor vrijwilligers en bestuurders die met jeugd werken gaan we een VOG verplicht stellen. Va Sportvisserij Nederland is dit mogelijk zonder extra kosten. Lees hierover meer op:
http://www.sportvisserijnederland.nl/actueel/nieuws/19816/gratis-vog-en-het-voorkomen-van-seksueel-misbruik-van-jeugdigen.html


Toekomst van de vereniging

We merken dat onze ledenaantal en het aantal actieve leden hard achteruit gaat. Wij zien dit als een negatief punt voor de toekomst maar zijn ook benieuwd naar de meningen van onzen leden. Graag horen wij via secretaris@hsvbalkbrug.nl hoe onze leden de toekomst zien en wat ze graag veranderd willen zien.